ZIman poziva đačke parlamente srednjih škola da  mu se pridruže i konkurišu

Mladi u pokretu

ZIman poziva đačke parlamente srednjih škola da mu se pridruže i konkurišu

24.11.2021.


Zaječarska inicijativa poziva parlamente srednjih škola sa teritorije sledećih opština / gradova: Zaječar, Knjaževac, Boljevac, Sokobanja, Bor, Negotin, Majdanpek, Kladovo, Svrljig, Paraćin, Aleksinac i Ćuprija da se prijave za novi programa’’Mladi u pokretu’’.

Cilj ovog programa je da se mladim ljudima ponudi dodatna mogućnost za demokratsko i građansko obrazovanje i to kroz aktivnosti koje sami osmisle i realizuju. Maksimalni iznos za koji parlamenti mogu da konkurišu je do 700 američkih dolara u dinarskoj protivvrednosti.

Do sada je kroz ovaj program podržano preko 80 projekata školskih parlamenata koji su omogućili mladima da učine nešto dobro u svojoj školi i zajednici, kao i da steknu znanja u vezi sa temama kao što su demokratija, aktivizam, ljudska prava i drugo.

Đački parlamenti mogu da pronađu dodatne informacije o ovom konkurusu na Internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje za učešće u programu se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 1. februar 2022. godine.


Podeli

Preporučeno


“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!
Nakon skoro dve godine, Zaječarska inicijativa je 1. novembra 2020. godine ponovo otvorila “ZIman-ov fond za mlade”, namenjen organizacijama mladih i za mlade.
03.11.2020.
Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu
Zaječarska inicijativa je 1. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa’’Mladi u pokr...
03.11.2020.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori