ZIman poziva đačke parlamente srednjih škola da  mu se pridruže i konkurišu

Mladi u pokretu

ZIman poziva đačke parlamente srednjih škola da mu se pridruže i konkurišu

24.11.2021.


Zaječarska inicijativa poziva parlamente srednjih škola sa teritorije sledećih opština / gradova: Zaječar, Knjaževac, Boljevac, Sokobanja, Bor, Negotin, Majdanpek, Kladovo, Svrljig, Paraćin, Aleksinac i Ćuprija da se prijave za novi programa’’Mladi u pokretu’’.

Cilj ovog programa je da se mladim ljudima ponudi dodatna mogućnost za demokratsko i građansko obrazovanje i to kroz aktivnosti koje sami osmisle i realizuju. Maksimalni iznos za koji parlamenti mogu da konkurišu je do 700 američkih dolara u dinarskoj protivvrednosti.

Do sada je kroz ovaj program podržano preko 80 projekata školskih parlamenata koji su omogućili mladima da učine nešto dobro u svojoj školi i zajednici, kao i da steknu znanja u vezi sa temama kao što su demokratija, aktivizam, ljudska prava i drugo.

Đački parlamenti mogu da pronađu dodatne informacije o ovom konkurusu na Internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje za učešće u programu se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 1. februar 2022. godine.


Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa poziva đačke parlamente da se prijave za program ''Školski izbori''
Zaječarska inicijativa je i ove godine raspisala poziv za učešće u programu „Školski izbori“ koji je namenjen đačkim parlamentima srednjih škola. Kroz ovaj...
24.11.2021.
POZIV ZA UČENIČKE PARLAMENTE SREDNJIH ŠKOLA
ZIman poziva poziva učeničke parlamente srednjih škola da se prijave za novi programa’’Mladi u pokretu’’. Sredstva su namenjena parlamentima srednjih škola sa...
08.12.2022.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori