Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu

Mladi u pokretu

Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu

03.11.2020.


Zaječarska inicijativa je 1. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa ’’Mladi u pokretu’’. Cilj ovog programa je da se mladim ljudima ponudi dodatna mogućnost za demokratsko i građansko obrazovanje i to kroz aktivnosti koje sami osmisle i realizuju.

Već više od 10 godina Zaječarska incijativa sa uspehom podržava đačke parlamente u Timočkoj krajini. Do sada je kroz program ’’Mladi u pokretu’’ podržano preko 80 projekata školskih parlamenata koji su omogućili mladima da se angažuju u svojoj školi i zajednici, kao i da steknu prava znanja u vezi sa temama kao što su demokratija, aktivizam, ljudska prava i drugo.

U okviru programa Mladi u pokretu, parlamenti mogu da konkurišu za maksimalni iznos od 700 američkih dolara u dinarskoj protivvrednosti.

Đački parlamenti mogu da pronađu dodatne informacije o ovom konkurusu na Internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje za učešće u programu se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. decembra 2020. godine.

Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa podržava izbore u školama
Zaječarska inicijativa je 1. novembra 2020. godine raspisala novi poziv za učešće u programu „Školski izbori“, namenjen đačkim parlamentima. Kroz ovaj program...
03.11.2020.
ZIMAN-ov fond za mlade
ZIman poziva organizacije mladih i za mlade da do 20. decembra 2022. godine konkurišu za program namenjen registrovanim udruženjima. “ZIman-ov fond za mlade”,...
08.12.2022.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori