Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu

Mladi u pokretu

Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu

03.11.2020.


Zaječarska inicijativa je 1. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa ’’Mladi u pokretu’’. Cilj ovog programa je da se mladim ljudima ponudi dodatna mogućnost za demokratsko i građansko obrazovanje i to kroz aktivnosti koje sami osmisle i realizuju.

Već više od 10 godina Zaječarska incijativa sa uspehom podržava đačke parlamente u Timočkoj krajini. Do sada je kroz program ’’Mladi u pokretu’’ podržano preko 80 projekata školskih parlamenata koji su omogućili mladima da se angažuju u svojoj školi i zajednici, kao i da steknu prava znanja u vezi sa temama kao što su demokratija, aktivizam, ljudska prava i drugo.

U okviru programa Mladi u pokretu, parlamenti mogu da konkurišu za maksimalni iznos od 700 američkih dolara u dinarskoj protivvrednosti.

Đački parlamenti mogu da pronađu dodatne informacije o ovom konkurusu na Internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje za učešće u programu se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. decembra 2020. godine.

Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa poziva đačke parlamente da se prijave za program ''Školski izbori''
Zaječarska inicijativa je i ove godine raspisala poziv za učešće u programu „Školski izbori“ koji je namenjen đačkim parlamentima srednjih škola. Kroz ovaj...
24.11.2021.
ZIman poziva đačke parlamente srednjih škola da  mu se pridruže i konkurišu
Zaječarska inicijativa je raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola sa teritorije sledećih opština / gradova: Zaječar, Knjaževac, Bolje...
24.11.2021.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori