Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu

Mladi u pokretu

Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu

03.11.2020.


Zaječarska inicijativa je 1. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa ’’Mladi u pokretu’’. Cilj ovog programa je da se mladim ljudima ponudi dodatna mogućnost za demokratsko i građansko obrazovanje i to kroz aktivnosti koje sami osmisle i realizuju.

Već više od 10 godina Zaječarska incijativa sa uspehom podržava đačke parlamente u Timočkoj krajini. Do sada je kroz program ’’Mladi u pokretu’’ podržano preko 80 projekata školskih parlamenata koji su omogućili mladima da se angažuju u svojoj školi i zajednici, kao i da steknu prava znanja u vezi sa temama kao što su demokratija, aktivizam, ljudska prava i drugo.

U okviru programa Mladi u pokretu, parlamenti mogu da konkurišu za maksimalni iznos od 700 američkih dolara u dinarskoj protivvrednosti.

Đački parlamenti mogu da pronađu dodatne informacije o ovom konkurusu na Internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje za učešće u programu se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. decembra 2020. godine.

Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa podržava izbore u školama
Zaječarska inicijativa je 1. novembra 2020. godine raspisala novi poziv za učešće u programu „Školski izbori“, namenjen đačkim parlamentima. Kroz ovaj program...
03.11.2020.
ŠKOLSKI IZBORI!
Zaječarska inicijativa poziva parlamente da se prijave za program „Školski izbori“. Cilj programa „Školski izbori“ je da se đačkim parlamentima srednjih škola...
08.12.2022.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori