ZIman se vratio!

ZI-manov fond za mlade

ZIman se vratio!

24.11.2021.


ZIman je ponovo tu i poziva organizacije mladih i za mlade da konkurišu i ove godine za program namenjen registrovanim udruženjima.

 “ZIman-ov fond za mlade”, namenjen je organizacijama mladih i za mlade. Za maksimalan iznos od 3,000 američkih dolarai mogu da konkurišu i predlože ideje koje mogu da doprinesu odgovornom i aktivnom učešću mladih u demokratskom životu lokalnih zajednica.

Pored opština i gradova Timočke krajine, sredstva iz “ZIman-ovog fonda za mlade” su dostupna i udruženjima iz Svrljiga, Aleksinca, Paraćina i Ćuprije.

Kroz Ziman-ov fond za mlade, Zaječarska inicijativa je do sada podržala 70 projekata organizacija mladih u ukupnoj vrednosti od preko 150.000 dolara i tako im omogućila da se u svojim sredinama bave različitim temama koje su prepoznate kao značajne od strane mladih ljudi.

Zainteresovana udruženja građana mogu da pronađu sve informacije o ovom konkurusu na internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. januar 2022. godine.


Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu
Zaječarska inicijativa je 1. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa’’Mladi u pokr...
03.11.2020.
POZIV ZA UČENIČKE PARLAMENTE SREDNJIH ŠKOLA
ZIman poziva poziva učeničke parlamente srednjih škola da se prijave za novi programa’’Mladi u pokretu’’. Sredstva su namenjena parlamentima srednjih škola sa...
08.12.2022.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori