“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!

ZI-manov fond za mlade

“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!

03.11.2020.


Nakon skoro 2 godine, Zaječarska inicijativa je 1. novembra 2020. godine ponovo otvorila “ZIman-ov fond za mlade”, namenjen organizacijama mladih i za mlade. Za maksimalan iznos od 3,000 USD, moći će da konkurišu registrovana udruženja građana i da predlože kako da doprinesu odgovornom i aktivnom učešću mladih u demokratskom životu lokalnih zajednica. Pored opština i gradova Timočke krajine, sredstva iz “ZIman-og fonda za mlade” su dostupna i udruženjima iz Svrljiga, Aleksinca, Paraćina i Ćuprije.

Kroz Ziman-ov fond za mlade, Zaječarska inicijativa je do sada podržala 70 projekta organizacija mladih u ukupnoj vrednosti od preko 150.000 dolara i tako im omogućila da se u svojim sredinama bave različitim temama koje su prepoznate kao značajne od strane mladih ljudi.

Zainteresovana udruženja građana mogu da pronađu sve informacije o ovom konkurusu na internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. decembar 2020. godine.

Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu
Zaječarska inicijativa je 3. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa’’Mladi u pokr...
03.11.2020.
Zaječarska inicijativa podržava izbore u školama
Zaječarska inicijativa je 3. novembra 2020. godine raspisala novi poziv za učešće u programu „Školski izbori“, namenjen đačkim parlamentima. Kroz ovaj program...
03.11.2020.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori