“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!

ZI-manov fond za mlade

“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!

03.11.2020.


Zaječarska inicijativa je 1. novembra 2020. godine ponovo otvorila “ZIman-ov fond za mlade”, namenjen organizacijama mladih i za mlade. Za maksimalan iznos od 3,000 USD, moći će da konkurišu registrovana udruženja građana i da predlože kako da doprinesu odgovornom i aktivnom učešću mladih u demokratskom životu lokalnih zajednica. Pored opština i gradova Timočke krajine, sredstva iz “ZIman-og fonda za mlade” su dostupna i udruženjima iz Svrljiga, Aleksinca, Paraćina i Ćuprije.

Kroz Ziman-ov fond za mlade, Zaječarska inicijativa je do sada podržala 70 projekta organizacija mladih u ukupnoj vrednosti od preko 150.000 dolara i tako im omogućila da se u svojim sredinama bave različitim temama koje su prepoznate kao značajne od strane mladih ljudi.

Zainteresovana udruženja građana mogu da pronađu sve informacije o ovom konkurusu na internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. decembra 2020. godine.

Podeli

Preporučeno


POZIV ZA UČENIČKE PARLAMENTE SREDNJIH ŠKOLA
ZIman poziva poziva učeničke parlamente srednjih škola da se prijave za novi programa’’Mladi u pokretu’’. Sredstva su namenjena parlamentima srednjih škola sa...
08.12.2022.
ŠKOLSKI IZBORI!
Zaječarska inicijativa poziva parlamente da se prijave za program „Školski izbori“. Cilj programa „Školski izbori“ je da se đačkim parlamentima srednjih škola...
08.12.2022.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori