“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!

ZI-manov fond za mlade

“ZIman-ov fond za mlade” ponovo radi!

03.11.2020.


Zaječarska inicijativa je 1. novembra 2020. godine ponovo otvorila “ZIman-ov fond za mlade”, namenjen organizacijama mladih i za mlade. Za maksimalan iznos od 3,000 USD, moći će da konkurišu registrovana udruženja građana i da predlože kako da doprinesu odgovornom i aktivnom učešću mladih u demokratskom životu lokalnih zajednica. Pored opština i gradova Timočke krajine, sredstva iz “ZIman-og fonda za mlade” su dostupna i udruženjima iz Svrljiga, Aleksinca, Paraćina i Ćuprije.

Kroz Ziman-ov fond za mlade, Zaječarska inicijativa je do sada podržala 70 projekta organizacija mladih u ukupnoj vrednosti od preko 150.000 dolara i tako im omogućila da se u svojim sredinama bave različitim temama koje su prepoznate kao značajne od strane mladih ljudi.

Zainteresovana udruženja građana mogu da pronađu sve informacije o ovom konkurusu na internet stranici www.ziman.rs. Takođe, prijavljivanje se obavlja isključivo putem ovog sajta, popunjavanjem on-line formulara.

Krajnji rok za konkurisanje je 15. decembra 2020. godine.

Podeli

Preporučeno


Zaječarska inicijativa pozvala đačke parlamente da konkurišu
Zaječarska inicijativa je 1. novembra raspisala novi konkurs namenjen đačkim parlamentima srednjih škola iz Timočke krajine u okviru svog programa’’Mladi u pokr...
03.11.2020.
ZIMAN-ov fond za mlade
ZIman poziva organizacije mladih i za mlade da do 20. decembra 2022. godine konkurišu za program namenjen registrovanim udruženjima. “ZIman-ov fond za mlade”,...
08.12.2022.
Korišćenjem ovog sajta potvrdjujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori